Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравеите колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравеите колеги

Продавам си 33-та пречини за това са имам си нова 156-ца, правих и мотора иска малко козметични промени и си става за каране.Цената и е 1100лв. 1.7ИЕ не е винтилирана. телефон-0895991939 живи и здрави всички
    Attached Files
    cuore_sportivo_33 1.7IE 90g.

евала за труда ... ама я пусни в раздел продава
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

колко пари? откъде си ? на колко километра е ?

Comment

PetkoTashev имаш лс

Comment

Sorry за моето закаснение благодаря ви за загрижеността и хубавите отзиви Крис искам да те попитам от Пловдив ли си си обещавам ако направя зделката да те почерпя не ти бях видял визитката че си от Варна може пак да я измислим нещо
          Last edited by PetkoTashev; d.m.y г., 22:46.

Comment

К!олега,ако колицата е добра,все ше намериме и фениве.Успех в продажбата.Форума е силен,но в 33 сме малко ентусиязти.Дано успееш! Успех!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Какво да кажа колата ми е първата по-принцип и имам много сънтимен в нея но да я гледам как се скапва направо сърце ми се къса.Така че надявам се с някои да се споразумеем

Comment

на колко километра е ?

Comment

Не помня точно но примерно на около 145 000 плюс минус 2 3 хиляди,но в България незная дали това е важно,след ремонта няма и 10 000 ако и това има значение :P

Comment

То значение има единствено в какви ръце ще попадне.Много добре те разбирам.Дано да попадне в добри и да и се продължи живота.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                    X